بیانیه وزارت امور خارجه: معاهده مشارکت راهبردی روسیه و ایران لازم‌الاجرا می‌گردد عراقچی: ایران فارغ از هرگونه تغییر احتمالی به همکاری با چین ادامه می‌دهد تکرار ادعای مضحک ترامپ درباره پایان جنگ پیام تبریک عراقچی به همتای قزاقستانی الحوثی: نقشه ترامپ برای فلسطین یک طرح کاملا اسرائیلی است اولتیماتوم عراقچی به شورای امنیت: قطعنامه ۲۲۳۱ باید خاتمه یابد سوء‌قصد به جان بشار اسد صحت دارد؟ اعمال تحریم‌های ترکیه علیه ایران / حساب کدام افراد ایرانی در ترکیه مسدود می‌شود؟ واکنش بقائی به حمله اسرائیل به کاروان دریایی الصمود جهاد اسلامی: طرح ترامپ همان معامله قرن است با لباسی جدید کاخ سفید: ضرب‌الاجل آمریکا برای حماس همچنان پابرجا است درخواست گروه ۷ از ایران برای بازگرداندن دسترسی آژانس به تاسیسات هسته‌ای اجرای تحریم‌های سازمان ملل از سوی کانادا به بهانه فعالیت‌های هسته‌ای تهران روسیه: بازاعمال تحریم‌های ضدایرانی را به‌رسمیت نمی‌شناسیم ادعای روبیو علیه ایران: تمامی مسیر‌های ایران به سمت سلاح هسته‌ای را مسدود خواهیم کرد

آتش سوزی مجدد در مخازن سوختی در حیفا

یک مخزن سوخت واقع درتأسیسات نفتی رژیم صهیونیستی در بندر اشغالی حیفا، بار دیگر دچار حریق شد و دود غلیظی این منطقه را فراگرفت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۱ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 25
کد خبر: ۱۳۵۳۸۲

به گزارش راهبردمعاصر، رسانه‌های رژیم موقت صهیونیستی امروز (چهارشنبه) بار دیگر از وقوع آتش‌سوزی در یک مخزن سوخت در شهر اشغالی «حیفا» خبر دادند.

بر اساس گزارش‌ها، این مخزن در میان دیگر مخازن سوخت واقع در تأسیسات نفتی «سونول» در منطقه «شمن» در حیفا واقع شده که به مناطق مسکونی نیز نزدیک است.

وبگاه عبری‌زبان «حیفا نیوز» با اشاره به دود غلیظی که بر اثر این آتش‌سوزی بندر حیفا را فرا گرفته، گزارش داد: «حجم گسترده‌ای از نیرو‌های امداد و آتش‌نشانی حیفا به سرعت در حال رسیدگی به حادثه هستند».

این پایگاه خبری نوشت: «کارگران تاسیسات نفتی با ریختن فوم اطفا حریق در مخزنی حاوی مخلوط گازوئیل شروع به اطفای حریق کردند. هوشیاری کارگران تاسیسات و واکنش سریع آتش‌نشانان ایستگاه حیفا از گسترش آتش و وقوع خطر واقعی برای دیگر مخازن جلوگیری کرد».

انجمن مدنی حفاظت از محیط زیست بندر اشغالی حیفا با بیان اینکه حادثه خسارت جانی نداشته، گفت: «در حین انجام بهسازی زیرساخت‌ها در منطقه نفتی مخازن سونول در ساحل شمن، آتش سوزی در بخش زهکشی مجاور رخ داد. در همان زمان، غلظت‌های بسیار بالایی از انتشار بنزن در تعدادی از ایستگاه‌های نظارتی در منطقه خلیج حیفا اندازه‌گیری شد».

در ادامه این گزارش آمده است: «چنین رویداد‌هایی تقریباً هر روز در خلیج حیفا رخ می‌دهد و به همه تصمیم‌گیرندگان [صهیونیست]، اهمیت استراتژیک طرحی برای تعطیلی مخازن سوخت در نزدیکی مناطق مسکونی و اختصاص بودجه ارزیابی‌های اقتصاد انرژی را یادآوری می‌کند».

پیش از این نیز در نوزدهم اردیبهشت، مخزنی در منطقه «کریات حائیم» در بندر اشغالی حیفا دچار حریق شده بود که هشدار و اعتراض مجدد مقام‌های صهیونیست محلی درباره برچیده‌شدن این تأسیسات را درپی داشت.

طبق روال معمول سکوت خبری رسانه‌های رژیم صهیونیستی، گفته می‌شود این بار نیز ارتش این رژیم دستور سانسور جزئیات این حادثه را داده است. /فارس

کلمات کلیدی: حیفا آتش سوزی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار